tiistai 1. joulukuuta 2009

Time flies...

Niin se aika vaan kuluu, ettei huomaakaan. Yli kuukausi mennyt edellisestä kirjoituksesta ihan ilman, että on ehtinyt melkein koko kuukautta huomatakaan.

Nyt on selkeästi päällä tyypillinen talvitilanne ja ponit on kaikki telakalla enemmän tai vähemmän... Piti olla juuri kisat tulossa viikonloppuna ja ensimmäinen tunti pitkästä aikaa huomenissa, mutta toisin kävi. Tähtiratsumme Nuispis oli kehittänyt pienen rivin kinttuunsa ja nyt hoidellaan se kuntoon ennen kuin jatketaan reenejä. Sitä ennen se olikin ehtinyt olemaan aivan käsittämätön tähti Janna Huhtasen estevalmennuksessa sekä starttaamaan ensimmäisen 90cm esteratansa... Niistä kaikki kunnia estepilotillemme Kirsille. Nuispis kehittyy huimaa vauhtia ja kuntokin on kasvanut, kuten myös karva. Pieni Puudelimme kun on sitä mieltä, että takit on syömistä varten eikä suinkaan päällä pidettäväksi... Nooh, jokaisella tähdellä on joku heikkoutensa ja tämä heikkous ei ole kovinkaan vakava.

Oma Mironi on edistynyt ratsuna, mutta nyt on jonkin aikaa liikkunut vähän kyseenalaisesti ja päätinkin, että on parempi viedä se tsekattavaksi, ettei vaan jää mitään pahoja mielikuvia siitä, että on joutunut tekemään jotain, vaikka johonkin sattuu... Eli Muru menkööt klinikalle ensi viikolla tsekattavaksi ja toivottavasti syy omituiseen liikkumiseen selviää. Mä tahdon mun Kyvyt Esiin-finalisti-ravin sille takaisin. :)

Nelle lähti kuin lähtikin uuteen olinpaikkaansa Pieksamäelle ja on siellä aloittanut jo esteratsuilun alkeiskurssinkin hyvällä menestyksellä. Siitä hevosesta toivottavasti vielä kuulemme...

Pin Rock's Esmeralda on lähtenyt taas toimimaan mukavasti sekä minun että omistajansakin kanssa ja on nyt toivottavasti rokotusten ja raspausten jälkeen entistäkin parempi ja mukavampi ratsastaa. Sen kanssa Salmalla on tähtäimet ensi kaudella aluekilpailuissa ja toivottavasti saammekin sen hyvään kuntoon ennen sitä!

On myös mainittava aivan valloittavat Jetset-varsat Elyssa (ei. El Rosso) ja Esthet-Rose (ei. Walt Disney I), joita pääsin ulkoiluttamaan eräänä iltana viime viikolla. Kumpainenkin käveli kentälle kuin vanha tekijä taluttaen kevyesti narusta ja esitti kentällä aivan upeita liikkeitä. Huoh, kunpa vain olisi varaa ostaa vielä semmoinenkin lauman jatkoksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti