lauantai 16. maaliskuuta 2013

Puolitehoiset viimeistelyt

Koko viikon sängyssä maanneenna influenssan kourissa, aloin jo kypsymään totaalisesti tekemättömyyteen. Onneksi pääsin tänään vihdoin ensimmäistä kertaa vähän tekemisen pariinkin. Ei vieläkään olo ole mikään tolkuttoman hyvä, mutta koska Moniponi oli liikutettava eilisten hyppyjen jäljiltä ennen huomista hierontaa, ei auttanut kuin kavuta kyytiin ja ratsastella sitä hetken verran. Vielä vajaakuntoisena päädyttiin ratsastukseen ja kuvaussessioon lähimaastossa. Alkuperäinen ajatus mennä maneesille tekemään kunnon viimeistelytreeni kariutui omaan kuntoon.

Pitkä maastokävely läheiselle hakkuuaukea/peltoyhdistelmälle ja siellä sitten vähän ratsastusta sinne tänne samalla kun hovikuvaaja sääti uuden kameransa asetuksia sun muita hienouksia. Poni oli aika vahva edestä ja yliherkkä jalalle. Sille oli hieman jäänyt estemoodi päälle... :) Lopuksi sain kuitenkin ihan hyvin sen pehmenemään ja tulemaan kummankin pohkeen ympärille eikä vain niin, että se juoksee miljoonaa karkuun pienestäkin jalasta. Hetken olin jo hieman epätoivoinen kun poni pinkoi vaan piaffia eikä oikein mitään muuta, mutta onneksi kuitenkin päästiin loppupeleissä ihan hyvään yhteisymmärrykseen. Kunnon ja voiman kasvamisen myötä ponille on selkeästi tullut myös paljon mielipiteitä... :) Kovin montaa pätkää ei töitä tehty, kun ei itseään halunnut hiostuttaa yhtään, mutta laitetaanpa nyt sitten kuvia meidän viimeistelyharjoituksista.
Murde on ollut aivan heitteillä viime viikkoisen Tuomarinkylän reissun jälkeen, mutta onneksi Anni pääsi tällä viikolla sen kanssa puuhastelemaan ja se jääkin ensi viikolla Annin hellään huomaan, kun me muut pakkaamme kimpsut ja kampsut ja suuntaamme Ypäjälle. Moniponipainotteisuutta tasaamaan pitää vielä laittaa yksi kuva omasta ihanasta läsiterapeutistanikin. Se ei ikävä kyllä päässyt liikeenteeseen, kun oma kunto ei todellakaan anna periksi vielä ratsastaa, jossei ole aivan pakko... :(


2 kommenttia:

  1. Ihan pakko kommentoida,nämä kuvat hienosta Poniorista ovat kertakaikkiaan upeita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Itsekin olin vähän yllättynyt näistä kuvista. :) Välitän terveisesi myös kuvaajalle!

      Poista