perjantai 17. tammikuuta 2014

Yrittäjäksi

Bloggausta aloitellessani vuonna 2009 olin aivan tavallinen ratsastuksen harrastaja. Olin vasta vuotta aiemmin, keväällä 2008, ostanut ensimmäisen oman hevoseni, Murden, ja keväällä 2009 toisen, Noel Nuudelmanin. Kummallakin näistä ensimmäisistä hevosistani oli samat kasvattajat, joiden kautta pääsin ratsastamaan useampia hevosia ja kehittymään sekä ratsastajana että hevosten käsittelijänä.

Olen aina ollut erittäin motivoitunut kehittymään ratsastajana ja kun sain vähitellen ratsastaa useampia hevosia, aloin myös nostaa jatkuvasti omia tavoitteitani. Matkalla kohti tavoitteitani on viimeisien vuosien aikana löytynyt ihana valikoima ratsuja, joiden omistajia haluan kiittää luottamuksesta taitoihini. Olen päässyt valmentautumaan ja kilpailemaan sekä ennen kaikkea ratsastamaan todella paljon ja mikä parasta, hyvin erilaisilla hevosilla ja poneilla. Tämä kaikki on mahdollistanut kehitykseni ratsastajana.

Nyt on se aika, että olen päättänyt jakaa osaamistani ja perustaa ratsutus- ja valmennuspalveluita tarjoavan yrityksen. Kysyntää on ollut tälle jo pidemmän aikaa, mutta juuri nyt vuoden vaihtuessa uudeksi tuntui sopivalta hetkeltä ryhtyä sanoista tekoihin tässäkin asiassa.

Vielä en ole saanut yritykselle virallisia nettisivuja avattua, mutta toiminnallani on kuitenkin jo sivu Facebookissa: https://www.facebook.com/mrdressage. Teille blogin lukijoille siellä onkin paljon tuttuja kuvia ja infoa, mutta tervetuloa silti tutustumaan tähänkin sivuuni! Ja jos joku on kiinnostunut yhteistyöstä, niin ottakaa toki rohkeasti yhteyttä!

Blogin yritän säilyttää ennallaan omana henkilökohtaisena ajatuksenvirtanani. Tämä on niin hyvä tapa pitää kirjaa, missä mennään, mitä on tehty ja mitä on mietitty. Näihin teksteihin, kuviin ja tunnelmiin on hyvä palata jälkeenpäin ja seurata sekä omaa että ratsujen kehitystä.

Haluan bloginikin kautta kiittää niitä henkilöitä, jotka ovat mahdollistaneet kehitykseni ja sitä kautta myös tämän perustamani yrityksen tulevan toiminnan. Näistä erityismaininnan saavat kaikkien omien hevosteni kasvattajat Katja Andreev, Laura Vatanen, Silja Vihavainen, Sandra Aaltonen sekä Salma Aaltonen sekä superratsujeni omistajat Leena Vähä-Erkkilä, Viivu Padden, Maarit Luukkainen-Soilu, Janine Tiljander, Kirsi Rannasmaa, Maija Karhusaari ja Soila Lehmusvaara. Ilman teitä ja teidän luottamustanne en olisi nyt tässä tilanteessa! Suuren kiitoksen kehityksestäni ansaitsee myös ihana parempi puoliskoni, hovikuvaajakuljettajani Pekka Pietikäinen, oma unelmani on tainnut kehittyä yhteiseksi unelmaksi viimeisten vuosien aikana! :)


20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset! Ihan niin rohkea en vielä ollut, että olisin muita töitä lopettanut, mutta ties vaikka sekin päivä vielä joskus koittaisi... :) Lähdetään nyt kuitenkin ensin kevyesti liikkeelle!

   Poista
 2. Tää on niin hieno juttu! Onnea vielä tätäkin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Itselläkin on aika hyvät fiilikset tästä! :)

   Poista
 3. Loistavaa, hyvä Milja! Toivon menestystä yritykselle ja muutenkin ihania työpäiviä - sulla on ainakin lähimmät työkaverit ihan huipputyyppejä, siis heppoja meinaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Juuri näin, ei voi ainakaan työtovereita moittia, ne on ihan huippuja päivästä toiseen! :)

   Poista
 4. Onnittelut tuoreelle yrittäjälle !
  Taidoillesi on tarvetta ja kysyntää, uskon että työsi tulokset saattelevat yrityksesi menestykseen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Toivotaan parasta ja yritetään kehittää taitoja jatkuvasti, jotta olisi mahdollisimman paljon annettavaa muillekin! :)

   Poista
 5. Lämpimästi onnea! Menestystä toivon yritystoiminnallesi ja ennen kaikkea onnellisia päiviä sinulle ja koko tiimillesi! -Liisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Onnea tarvitaan aina näissä hommissa ja sitä tarvitaan PALJON! :)

   Poista
 6. Onnea kovasti uudelle yrittäjälle! Rohkea veto, mutta varmasti kannattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! On tätä jo jonkun vuoden ajan pohdittu ja työstettykin... Eli olisin voinut olla vähän rohkeampi jo pari vuotta sitten. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :)

   Poista
 7. Pitkäaikaisena blogin lukijana on pakko sanoa että Onnea hirmuisesti, ja osasin jo odotella jotain tälläistä :) Mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ihanaa, että olet osannut odotellakin tällaista tapahtuvan. :) Mahtava juttu munkin mielestäni!

   Poista
 8. Miten nyt kuulostaa ratsastajan ja hevosen nimet tutulta? :D ollaan varmaan kisoissa törmätty..? Nyt löysin blogisi ja liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan pyöriä täällä samoilla suuntamilla kisoissa ja muutoinkin, joten sitä kautta varmaan kuulostaa tutulta. Mä oon lueskellut sun blogia jo pidemmän aikaa! Mä vähän fanitan teitä, ku mulla on kans tossa pihassa toi rakennehirviö, josta mä yritän rakentaa itselleni kouluratsua.. :) Tervetuloa blogin pariin ja toivottavasti viihdyt lukijana!

   Poista
 9. All the best and so much more!! Ihan Super=D -pir-

  VastaaPoista