tiistai 12. huhtikuuta 2016

Hangessa

Nyt kun kevätaurinko paistaa, maa on sula ja ensimmäiset vihreät kasvustotkin alkavat jo nostamaan päänsä maan uumenista, voi muistella menneen talven lumia. Vaikka lumisia päiviä riittikin, ei jostain syystä ehditty hirveästi hankikuvia ottamaan. Onneksi kuitenkin ihan tuossa viime hetkillä maaliskuussa ehdittiin yhtenä kaunina sunnuntaiaamuna vähän poneja kuvailemaan hangilla.

Hankihauskailussa oli ensin vuorossa tamma Suvihurma, joka on blogissa vieraillut joskus aiemminkin. Tämä minimaalinen suomenhevostamma oli mulla maaliskuun ajan treenissä ja tässä vähän treenifiiliksiä... Hangessa oli senkin kanssa varsin hauska tönötellä menemään. :)


Sitten vuoroon ihana Eemeli. On se vaan niin ihana. Ei siitä mihinkään pääse...


Nämä hankitreenit menivät melkokivasti, ratsut olivat kuulolla ja tekivät työtä käskettyä. Ihan yhtä hyvin ei mennyt hankitreenit Nelmo-ponin kanssa... Eräänä talvisena maanantaina oli ajatus ottaa Nelmosta hankiratsastuskuvia, mutta tulikin sitten vähän toisenlainen reissu. ;)

Aluksi kaikki sujui niin kuin ajatus oli...
Mä naureskelin, et ettiiks tää alkuponi ruokaa maasta..?
Oho, no ei ettiny!!!
"Ei oo todellista!!!"
Pelastaudun uppoavasta laivasta...
Hmmmmm. 
Epätoivoinen ponin ylösnosto-operaatio, jottei menis ympäri satula selässään... 
Loppu hyvin, kaikki hyvin. 
Elämä ponien kanssa on joskus hieman jännittävämpää... Mutta siis hangessa tuli reenailtua talven aikana useaan otteeseen ja kivaa oli, vaikkei aina mennytkään ihan niin ku Strömsöööös. :)

Nelmo-kuvien copyright Sallis Lidqvist

6 kommenttia:

 1. Ihana Nelmo, taisi olla vähän leikkisällä päällä;) Meet tosi hyvin Suvihurmalla ja aina yhtä valloittavalla Eemelillä, joka on kyllä varsinainen sydäntenmurskaaja:)

  VastaaPoista
 2. Hahahaa, ei tosissaan oo todellista :DDDD

  VastaaPoista
 3. Nellan mielestä koskematonta lumihankea ei vaan voi jättää hyödyntämättä! Toivottavasti oli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Miljalle propsit siitä, että esti ponia menemästä täysin selälleen - omistaja nimittäin nauroi kyyneleet silmissä ja yritti ottaa kuvia :D

  VastaaPoista
 4. Huippua :D Ja sulla on niin kaunis istunta! -Liisu

  VastaaPoista
 5. Illan naurut kiitos siitä. :)
  T: Reija

  VastaaPoista
 6. Suvihurma on kyllä niiin suloisen näköinen suomenponi. <3 Ja voi tuhmis Nella. Kieltä vaan näyttää. :D

  VastaaPoista