torstai 10. maaliskuuta 2016

Tavoitteita kaudelle 2016

Ennen kauden alkua on blogissani ollut aina tapana asettaa tavoitteita. Tavoitteiden asettelu on varsin antoisaa puuhaa ja etenkin jälkikäteen niiden läpikäyminen on varsin viihteellistä puuhaa. :) Joskus on mennyt just eikä melkein niin kuin on toivonut ja joskus taas ei sinnepäinkään.

Mitäs sitten olisikaan toiveissa kaudelle 2016?

Gallops Jamiro

Murden tavoite olisi edelleen säilyä ratsastettavana radalla ja parantaa toki tulostasoaankin. Alkukaudesta varmaankin HeA on edelleen se oikea taso ja siitä sitten lähdetään jälleen kapuamaan kohti VaB-ratoja. HeA-radoilta pitäisi kyetä saamaan vihdoin ja viimein tasaisesti yli 60% tuloksia ja loppukaudesta toivottavasti päästäisi melkokelvollisiin tuloksiin myös aluetason VaB-radoilla. Siinä on kyllä tekemistä kerrassaan, mutta näillä mennään! :)


S.W. Red Charm

Eemelin tavoitteena on nousta vähitellen VaB-tasolle. Vaikea sanoa, missä vaiheessa kautta sinne päästään, mutta toivossa kuitenkin eletään, että kauden 2016 aikana se VaB-debyytti saataisi tehtyä. HeA-tasolla pitäisi kyetä hätyyttelemään 65% tulostasoa aluetason kisoissa ja kansallisiakin startteja olisi toki toiveissa.


Zorro SA

Ponde keskittyy jälleen uraansa esteponina, mutta koitetaan jokunen HeA-startti saada mahtumaan mukaan kuvioihin aina silloin tällöin. HeA-tasolla Ponden pitäisi myös vähitellen yltää siihen 60% tulostasoon. Estepuolella Pondella olisi tavoitteena nousta 110-tasolle. :)


Asiakkaiden hevosista ja tavoitteista onkin vaikeampi taas mitään sanoa. Josko nyt vihdoin tällä kaudella päästäisi Tokajin kanssa starttaamaan edes se yksi Va A-rata jossain harjoituksissa, edelliset kaksi vuotta ovatkin menneet sairastellessa. Pin Rock's Esmeraldan ja S.W. Summer's Dream Princen kanssa yritetään vakiinnuttaa yli 60% tulostaso VaB-radoilla, jos sinne asti vaan joskus päästäisi. Hessin Näyttelijän tavoite tälle kaudelle on jalostusarvosteluun osallistuminen. Muille en äkkiseltään kyllä taida osata tavoitteta asettaakaan, kunhan pysyisivät terveinä ja etenisivät urallaan... :)

5 kommenttia:

 1. Hyviä, kunnianhimoisia, mutta kuitenkin realistisia tavoitteita❤

  VastaaPoista
 2. Ja yks tavote on Jake taas laatuponeihin? ;)

  Kamsulle mullakaan ei oikein oo tavoitteita. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeeeeeeee! Jakechu Laatuponikisaan, woooohooooo! <3 <3 <3 Ja Kämssille joku He A-rata, jos sen saa mukavalle mallille. :)

   Poista
 3. Nelmolle tavotteena pysyä jaloillaan aina silloin kun sä olet käymässä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä sitä riittää tavotetta kerrassaan! Mahtaakohan pieni poni noin suureen haasteeseen kyetä..?

   Poista