sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Kisakauden korkkaus!

Toukokuu alkaa olla jo kohta puolivälissä ja tänään korkataan sitten äitienpäivän kunniaksi tiimimme kisakausi. Nuippa Nuudelman loikkii Kirsin kanssa Lahdessa Noviisisarjan ensimmäisessä osakilpailussa 90cm radan toivottavasti hyvällä menestyksellä! Nuippa Nuudelman on kotiutunut uuteen kotiinsa ja ihastuttaa siellä kanssaeläjiä kuten aiemmin Tuomarinkylässäkin. Kirsi on muutaman kerran käynyt reenaamassa hyppyjä ja Nuipan hyppykyky on toki tallella entiseen malliin. Itse en pääse paikan päälle tänään loikkia todistamaan, mutta olen töistä käsin hengessä mukana ja jännitän varmasti vähintään yhtä paljon kuin jos olisin paikan päällä asiaa todistamassa... :)

Kaislan kanssa päästiin viime viikolla jo vähän ratsastuksen makuun ja siitä pienestä ponista alkaa kohta voida olla ylpeä. Se on kehittynyt lupaavassa tahdissa lupaavaan malliin ja tuntuu välillä jo "ihan omalta". Tällä viikolla ratsastettiin enemmän ensimmäisen kerran sen saapumisen jälkeen ja välillä alkaa jo löytyä laukastakin eri vaihteita ja jopa ratti! Irtohypytykset ovat sujuneet varsin mukavasti ja nyt tämä prinsessa viettääkin hyvin ansaitsemaansa vapaaviikonloppua tarhailun ja heinänsyönnin parissa. Huomenna sitten pikaisesti Nipsun syyniin. Jos vaikka saatais johonkin edes jonkun sortin vinkkiä matkaan. Tiistaina taas irtohypyt ja keskiviikkona Maken kanssa töihin pitkästä aikaa. Sitten onkin taas jo parin päivän huilit edessä.

Pin Rock's Esmeralda pääsee myöskin Nipsun syyniin huomenna ja se tulee tarpeeseen. Jotenkin viime aikoina ollut pakka aivan sekaisin ponin kanssa. Ehkä Nipsun opit tuo taas jotain järkeä koko touhuun... Esmeralda pitäisi näyttää kantakirjanäyttelyssä viikon päästä Vihdissä ja sen jälkeen kilpailuissa Tuomarinkylässä vuoden tauon jälkeen. Jossei se kuitenkaan suostu kulkemaan lähellekään niin kuin toivoisin, voi olla, että jätämme kilpailusuunnitelmat sikseen ja keskitymme taas reenaamaan. Kroonisen ajanpuutteen vuoksi tämä ratsuni on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle ja toivon sen korjaantuvan tulevaisuudessa... Poni on nimittäin superlahjakas ja loisti taas viime kerralla Nipsun valmennuksessa! Oi niitä ravilisäyksiä, mitä tästä ponista lähtee...

Oma kisakautenikin tulee korkattua viikon päästä sunnuntaina, kun suuntaamme A.T. Jesperin kanssa Järvenpäähän aluekilpailuihin suorittamaan ohjelman He B:3. Tämä on vasta ensimmäinen yhteinen starttimme ja jännittää kyllä, kuinka siitä suoriudumme. Jesperi tuntuu ajoittain ihan taivaallisen hyvältä kotitreeneissä ja ajoittain taas tuntuu siltä, etten millään saa siitä otetta. Jännä siis nähdä, miten kilpailuissa mahtaakaan käydä. Onneksi sitä ennen pääsen Jesperilläkin Nipsun valvovan silmän alle. Siitä ollee hyötyä itse kullekin osapuolelle. En millään malta odottaa, että pitkänpitkän tauon jälkeen pääsen taas kilpailemaan!

Muru on myös palaillut työn makuun, mutta pudottelee kenkiä siihen malliin, että hommat ovat kovin katkonaisia. Muutaman päivän pääsin jo ratsastamaan, mutta sitten hauskuutukseksi tarkoitetun irtohyppäämisen lomassa putosi kenkä ja sen jälkeen se ei oikein olekaan pysynyt jalassa. Jotta näkisin työskennellessäni, kuinka Mru liikkuu ilman kenkäänsä, olen sittemmin tyytynyt ohjasajopuuhin, jotka vaikuttavat kyllä hyödyllisiltä nekin... Ensi viikolla reissusta palattuani aloitan kyllä taas hommat Murun kanssa oikein kunnolla. Ja pitäisi Murulle löytää uusi kotikin, kun ihana Talli Laukat lopettaa tallinpidon Söderkullassa. Onneksi on jo pari sopivaa kotimahdollisuutta mielessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti