torstai 27. toukokuuta 2010

Harjoitusravia...

Kisat siis suoritettuna huonolla menestyksellä. Sekä Jesperillä että Smraldalla kummallakin oli lauantain raviosuus mitä järkyttävintä ratsastusta. Kummatkin kulkivat omalla tasollaan pohkeen takana ja nihkeinä... Ja tästä opittavana, että mun täytyy nyt vaan opetella ratsastamaan sitä ravia myöskin. Sillä niin huonosti kuin raviosuudet sujuivatkin, sujui laukka kummallakin huomattavasti paremmin. Ponilla tuli jopa yksi kasikin laukkaosuudelta. :)

Sekä Jesperi että Poni ovat kyllä kulkeneet harjoituksissa mitä mallikelpoisimmin, joten nyt sitten vaan paljon harjotusravia ja ratoja alle pilotille, niin ehkä tää homma lähtee tästä taas kulkemaan haluttuun suuntaan. Jesperin kanssa jatketaan harjotuksia 6.6. ja Ponin kanssa kunhan varat riittävät... Onneksi pilotilla riittää kummankin kanssa rutkasti harjoiteltavaa.

Nätti suoritti tänään Maken kanssa viimeistelyn ennen viikonlopun laatuarvotelukarsintaa. Ohjelmassa oli kuulemma ollut väistöjä, pysähdyksiä ja peruutuksia ohjas-ajaen. Laukkakin oli kuulemma jo paremman oloista! Eli oikeeseen suuntaan ollaan ehkäpä menossa... Nyt Nätti keräilee pari päivää voimia ja lauantaina otetaan suunta kohti Harjua ja laitetaan luu kurkkuun kaikille!!! Tai ainakin toivotaan niin. ;) Kirsi esittää Nätin ratsain ja irtohypytys suoritetaan hyväksi havaitulla taktiikallamme, jota on onneksi ehditty harjottelemaan ehkä jopa vähän enemmän kuin tuota ratsastuspuolta..

Mutta mikä onnellisinta, Muru muuttaa viikonloppuna cityyn ihan jäädäkseen sinne. :) Mä olen tässä laskeskellut pennosiani ja toivon jääväni eloon, vaikka ponini cityyn tuonkin. Se kyllä tarkoittaa sitä, että tunteja täytyy jatkossa yrittää pitää mahdollisimman paljon ja muutoinkin venyttää penniä, minkä ehtii. Mutta on se ihanaa saada oma poni lähelle niin että pääsee sen kanssa touhuamaan mahdollisimman paljon ja tekemään siitä juuri sen ratsun, minkä haluaa siitä tulevan!

Maanantaina kävin tosiaan tyyppaamassa Tupun ja Nyssen ja oi sitä autuutta! Siinä on kyllä kaksi todella hienoa ratsua! Kummatkin tuntuivat kehittyneen ja kummallakin on hyvä kunto ja jaksoivat tehdä hommia... Olipa kiva käydä niitäkin tyyppailemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti