keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Maastoilun iloa...

Mä olen vihdoin oppinut nauttimaan maastoilun iloista. Siihen ei ole tarvittu kuin kaksi ihan mielettömän ihanaa maastoratsua ja mukavat maastot. :) Nämä maastoratsut ovat Idän ratsun iki-ihanat Galma ja A.T. Jesperi...

Jöpö on mun lisäkseni opettanut myös mun hevoseni Murden nauttimaan maastoilusta. Oltiin tiistaina Jöpön, Murden ja Murden kasvattajan Katjan kanssa ihan mielettömällä maastolenkillä aurinkoisessa kevätsäässä ja kylläpä oli kerrassaan ihanaa. Aloitettiin maasto hiekkakuopilla ja metsäkävelyllä ja sitten käytiin vielä heittämässä meiän "normilenkki" ravaten ja lopuksi jopa laukaten. Ponit käyttäytyivät kuin ajatus, vaikka vastaan tuli autoja, mopoja ja pyöräilijöitäkin. Kumpikaan ei tainnut lotkauttaa korvaansakaan millekään. Saatiin vaan Katjan kanssa fiilistellä ja jutella mukavia. Katja kertoi myös, että oli ollut tosihyvä fiilis Murden kanssa ravaillessa Jöpön perässä eli näitä reissuja pyritään saamaan mahdollisimman paljon lisää! Nyt kun itse paikan omistajakin on palautunut lomaltaan, pääsen varmaan kohta itsekin Murden kanssa kokeilemaan maastoilua niin että Sari tulee Jöpön kanssa meiän vetoavuksi... Saa nähdä kuinka mun käy! :) Kohta mulla onkin ehkä puskaratsu ja puska-ajoponi.

Zorro oli tänään taas ajotreenissä ja kyllä se vaan ihan hyvin toimii edelleen. Tänään oli tullut ylämäessä yllättäen auto vastaan, joka oli vähän säikäyttänyt pientä ponia, mutta olivat siitäkin sitten selvinneet kunnialla ja pääsivät ehjinä ja tyytyväisinä kotiin. Zorrolla on jo selkeästi ohjattavuus olemassa ja jarrukin kuulemma löytyy. Kiva pieni poni se on. <3 Mä alan jo vähän odottamaan sitäkin, että pääsen joskus hamassa tulevaisuudessa sen selkään. Sen täytyy olla aika kiva... :)

Suvi-Hermiina on saanut vähän vapaita nyt Vesilahden jälkeen, jotta varmasti paranee koettelemuksistaan ja toivottavasti loppuviikosta päästään fiilistelemään ennen viikonlopun kansallista debyyttiä Hämeenlinnassa. Periaatteessa kaiken pitäisi olla kunnossa ja valmiina tätä starttia varten, mutta Vesilahden pettymyksen jäljiltä toki vähän hirvittää, ettei vaan ole jäänyt mitään luurankoja kaappiin eli varjoja yhteistyöhömme... Torstaina pääsen tilannetta katsastamaan ja nähdään, mitä on odotettavissa vai onko mitään!

S.W. Summer's Dream Prince debytoi myöskin Hämeenlinnassa kansallisella tasolla 5-vuotis Cupissa ja sitä odotan myös erityisellä mielenkiinnolla. Kuten viime postauksen kuvista näkyi, Sami on hyvällä mallilla ja tehtäviensä tasalla ainakin harjoituksissa, mutta nähtäväksi jää, ottaako jännitys meistä vallan vai pääsemmekö näyttämään tuomareille parasta osaamistamme. Ainakin kaikki palikat ovat siis olleet kohdillaan harjoituksissa. Sami startannee myös valjakkopuolella saman viikonlopun aikana ja silläkin puolella on ollut homma ilmeisen mukavasti hallussa viime aikoina... :) Ja mikä ihaninta, Samille on juurikin syntynyt sisko, S.W. Summer's Dream Princess tai se olisi sekä mun että Samin omistavan Leenan mielestä erityisen sopiva nimi pikku-prinsessalle. :) Samilla muutama veli oli jo ennestäänkin, niitä taitaa olla ihan myytävänäkin pari, jos joku on mukavista lahjakkaista tupsujaloista nimittäin kiinnostunut!

Jännittävä viikonloppu siis edessä ja sitä ennen vielä viimeistelevät reenit ja vähän omien pokujenkin kanssa puuhastelua! Kyllä pitkän talven jälkeen on ihan mielettömän ihanaa kun on taas kevät ja voi hengata päivittäin ulkosalla tuntitolkulla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti