lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hyvä päivä

Kaikesta eilisestä epätoivosta huolimatta, tänään Purde Purmeli olikin ihan superhyvä ratsastaa. Meidän tarha, jossa pääosin tulee ratsasteltua, on tällä hetkellä jäinen ja varsin kova, mutta eipä sekään haitannut. Tein Murden kanssa kunnon setin taivuttelua ja siirtymisiä ja käyntiväistöjä ja se oli ihan superkiva ja jopa aika herkkä avuille. Sain yhdessä tarhan kohdassa jopa tehtyä vähän käynti-laukka-siirtymisiä, jotka sujuivat vasempaan kierrokseen aika hyvin, mutta oikeaan taas ei ihan niin hyvin. Lopuksi vielä muutamat takaosakäännökset, jotka sujuivat oikealle välillä todella hyvin, mutta vasemmalle ei vielä ihan niin hyvin, kuitenkin ne alkavat jo etäisesti muistuttamaan takareita. Jään vaan helposti varmistelemaan liikaa ja kääntämään liian vähän sit ollaankin ihan solmussa koko ratsukko. Harjoitusta, harjoitusta!!

Tänään siis on paljon parempi mieli ja kyllä se Purdekin vielä hevostuu takaisin ja ehkä kun virushässäkät on ohitse, päästään vielä sen kanssa kilpailemaankin. :)

Huomiset Savijärven kisat siis myös peruttiin herpes-viruksen pelossa. Varsin kurjaa, mutta ei näille vaan mitään voi. Saa nähdä milloin tänä keväänä pääsee kilpailemaan, kun nyt perutaan lähes kaikki kisat... Saa nähdä myös, miten valmennuksien käy, pidetäänkö niitäkään vaiko eikö.

Poni ja Tokaj olivat olleet tänään Annin ratsuna kummatkin ja kulkeneet kivasti myöskin. Nähtävästi ovat myöskin nykyään ihan kaveruksia, sillä kun toinen lähtee johonkin ja toinen jää tarhaan, niin palatessa paikalle pitää höristä vimmana kaverille. :) Hyvä niin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti