torstai 10. marraskuuta 2016

Eemelin elämää

Lupasin pohtia teille Eemelinkin elämää, sillä edellisessä postauksessa keskityin vain Murden kuulumisiin...

Eemeli on tehnyt ihan mielettömän hienon kilpailukauden 2016. Olen ollut poniin ja sen kehittymiseen äärimmäisen tyytyväinen. Eemelihän aloitti kauden HeA-luokista, kilpaili koko kauden todella mukavalla tulostasolla ja kauden aikana myös aloitti nousun VaB-tasolle startaten kaksi kertaa kansallisessa VaB:0-luokassa yli 60% tuloksella.

Maalissa Eemelin ekalla vaativan radalla Ypäjällä elokuussa

Lokakuun aikana teimme vielä tehotreenin Willin ja Rodrigon valmennuksissa sekä kaksi kisaa Ypäjällä. Näiden jälkeen Eemeli jäikin parin viikon lomalle, jotta sen kroppa ja toki myös pääkoppa saa rauhassa palautua ja vetää henkeä. Nyt kun tuli ihana hanki pihaan, tekisi mieli jo ottaa Eemeli takaisin treeniin ja painella hangessa menemään, mutta koitan malttaa mieleni vielä muutaman päivän... :)

Kellokosken kisoissa elokuun lopulla
Kesän aikana Eemeli teki mielettömän harppauksen kehityksessään, sille on tullut paljon lisää voimaa kroppaansa ja lisäksi Eemeli on oppinut ison kasan kaikenlaisia temppuja kuten esimerkiksi laukanvaihdot. Jonkun kerran ollaan jo päästy jopa tekemään pidemmän sivun aikana vaihto ensin vastalaukkaan ja ennen kulmaa vielä takaisinkin. Ehkä me siis vielä päästään sarjojakin joskus tekemään ihan oikeasti??

Eemeli on opetellut kovasti venymistä...

Tänä vuonna olemme myös päässeet nauttimaan ihan mielettömän laadukkaasta valmennuksesta. William Matthew, Rodrigo Matos sekä Peter Storr ovat luotsanneet meitä eteenpäin kehityksessä erittäin taitavasti. Valmentautuminen on kyllä ehdoton edellytys kehitykselle, siitä ei pääse mihinkään.

Eemeli Rodrigon valmennuksessa

Pidemmittä puheitta linkittelen teille tähän muutaman videon matkamme varrelta. Ensimmäinen on puolentoista vuoden takaa, toinen tältä syksyltä ja viimeisenä sokerina pohjalla video viimeisistä askeleista Rodrigon valmennuksessa Horse Shown aikaan.
Siinä teille katseltavaa kylmään talvipäivään!

6 kommenttia:

 1. Eemelistä on tullut todella raamikas! Ei niin ponimainen enää. Upea. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaik ponimainenhan se pitääkin olla!!! ;)

   Poista
 2. Ihana Eme. <3

  Sit me kaivattais vielä kesäheppojenkin kuulumiset? Ja Ponden? Löytyyks niistä yhtään kuvaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niistä hirveesti löydy, pitää ehkä kaivella arkistojen saloja. Kuvaajasta on tullut laiska. :)

   Poista
 3. Kiitos videoista Milja! Eemeli on aivan ihana <3

  VastaaPoista