maanantai 6. heinäkuuta 2015

Korpilahti 7.6.

Kellokosken kilpailujen jälkeen pohdin pitkään ja hartaasti, lähdenkö Korpilahdelle vaiko enkö. Jossain vaiheessa mietin, että otan Murden mukaan avoimeen He A-luokkaan, mutta unohdinkin sitten ilmoittautua siihen... Ehkä parempi niin, sillä Eemelin luokka oli aamulla ja tuo He A olisi ollut illalla, joten poneille olisi tullut ehkä turhan pitkä päivä... 

Vaikka Eemeli ei mitenkään ihan supervireessä ollutkaan ennen kisoja, päätin kuitenkin, että koska tätä on odotettu koko talvi ja hevonen on kuitenkin kunnossa, on vaan lähdettävä reissuun. Loput tämän kauden 6-vuotiaiden luokista on kuitenkin jo Va B-tasolla emmekä niihin ole vielä valmiita, joten nyt tai ei koskaan. 

Myös Hyvinkään tyhjentävät tuomarikommentit oli mielessä, mutta onneksi matkaan kuitenkin lähdettiin. Verryttelyssä Eemeli oli ihan superkiva, alussa hieman jähmeä vasemmalle, mutta pikkuhiljaa se tuntui vaan paremmalta ja paremmalta kuin pitkään aikaan. Verryttelyn loppua kohden muistutin varmasti Hangon keksiä, sillä pitkästä aikaa allani oli se Eemeli, mikä oli jonkun aikaa ollut kateissa. Vastalaukat sujuivat ja pysähdysten kautta sain hevosen mukavasti takajaloilleen. Fiilis oli hyvä. Alla muutama otoskin verryttelyn kulusta. 

Ratakin sujui varsin mukavissa merkeissä. Kaikessa huumassa meinasin kyllä unohtaa radan kerran, mutta onneksi rata kuitenkin palautui mieleen ennen kuin oli liian myöhäistä. Ratsastin vielä ehkä aavistuksen turhan varman päälle, mutta ehkä parempi niin kuin lähteä yrittämään enemmän kuin tässä vaiheessa on tarpeen. Saimme kuitenkin esitettyä kaikki radan temput, keskiravit, kaarteet, vastalaukat ja laukanvaihdot käynnin kautta. Laukanvaihdot käynnin kautta vaativat vielä lisää voimaa, mutta kyllä nekin ihan semiasialliset olivat. Käyntikin pysyi puhtaana, vaikka oli hieman turhan kiireistä ja lyhyttä. 

Radan jälkeen oli yhtä hyvä fiilis kuin sinne lähtiessäkin ja olin todella tyytyväinen, että reissuun oli lähdetty. Jälleen hyvä kokemus ja ennen kaikkea hevonen tuntui parhaalta pitkään aikaan. Tuomaritkin olivat ystävällismielisempiä kuin Hyvinkäällä. Vaikkei huimia pisteitä saatukaan (eikä siis kyllä odotettukaan) oli kommentit nyt kivoja ja asiallisia. Pääaasiallinen kommentti taisi olla "Korrekti perushevonen". 

Laitetaanpa vielä kuvat radaltakin ihmeteltäväksi: 3 kommenttia:

 1. Eemeli on vaan niin upea :) Sitten kun ehdit niin kirjotteletko taas vähän Pondenkin kuulumisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, laitellaan toki! Ponde vaan on ollut vähän huonossa hapessa niin ei ole niin hirvittävästi ollut kirjoiteltavaa. Mutta kirjoittelen pikapuolin myös sairaslomaosaston kuulumisista...

   Poista
  2. Voi ei, kurjaa. Paranemisia Pondelle!

   Poista