sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Parempi päivä!

Karin valmennus jatkui tänään Tuomarinkylässä. Pakkasimme autoon väsyneen oloisen pienen Pööden. :) Se oli niin rauhallinen ja mukava laitella valmiiksi ja autoon, ettei mitään rajaa. Pieni väsymys tekee hevoselle ajoittain kyllä hyvää!

Tuomarinkylässä vedin saappaat jalkaan ja kävelyttelin Pöödeä ympäri märkiä maisemia kaatosateessa ja pimeässä. Myrsky vähän jännitti Pöödeä, mutta pääasiassa oli kyllä erittäin letkeä kävelyteltävä. Sitten maneesiin ja Anni kyytiin. Jälleen alkuverryttelyssä Pööde oli erittäin hienon ja toimivan näköinen ratsu. Sen laukka on kehittynyt todella paljon ja ravikin kantoi ajoittain ihan mukavasti. Kari ratsastutti paljon voltteja ja ne olivat kyllä hyviä, jotta Anni sai Pööden hyvin pohkeiden ympärille!

Tänään esteitä oli enemmän ja lähes kaikkiin oli laitettu laatikoita tai portteja alle ihmeteltäväksi. Anni näytti Pöödelle kaikki esteet etukäteen ja oli hyvällä asenteella ratsastamassa Pöödeä kohti niitä Karin ammattitaitoisella avustuksella. Kaikki esteet sujuivat vaivatta ja lopputulemana oli, ettei Pööde kieltänyt tänään kertaakaan. Tehtävät sujuivat loistavasti ja Pöödellä sekä Annilla oli jopa hieman tekemisen riemua havaittavissa loikkaamisessaan. :) Eli eilisen masennuksen ja epätoivon jälkeen aurinko paistaa jälleen risukasaankin... Hyvä Anni ja Pööde! Tulinpa onnelliseksi, kun vihdoin sujui joku reissu aivan kuten pitääkin... :)

Itse lähdin valmennuksen jälkeen töihin ja Anni ja Pekka palauttivat Pööden kotiin. Ihanaa, kun on ihmisiä, joille voi luottaa hevosensa hyvin mielin ja tietää, että se tulee hyvin hoidetuksi!

Tästä on taas hyvä jatkaa kohti omien ongelmien ratkaisua..! Purdella ensi viikko on hieman rauhallisempi, vähän hierontaa ja loppuviikosta sitten palailua treenien makuun.

Ja sama kuvina:


Kuvien copyright Pekka Pietikäinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti