maanantai 14. tammikuuta 2013

Tilastontapaisia

Kauden 2012 aikana starttasin 9 kansallista starttia ja 24 aluestarttia. Ratsuina näissä starteissa oli 6 eri hevosta. 6 näistä starteista johti sijoitukseen.

Samin eli S.W. Summer's Dream Princen kanssa startattiin kansallisella helppo a-tasolla 7 kertaa, joista 1 johti voittoon ja 2 muihin sijoituksiin.

Samin ja mun ensimmäinen kansallinen sijoitus!
Tokajin kanssa kilpailtiin kaksi kertaa kansallisella tasolla sekä kuusi kertaa aluetasolla. Tokajin kanssa valikoimassa oli sekä helppo a- että vaativa b-luokkia. Lisäksi yksi aluetason kilpailuista oli aluemestaruuskilpailu.

Aluemestaruuskilpailut
Murden eli oman Gallops Jamironi kanssa starttasin aluetasolla kolme kertaa helppo b-luokissa sekä kerran helpossa a:ssa sijoittumatta kertaakaan.

Järvenpäässä melkein sijoituttiin! :)
Aku eli Acrobat KS osallistui aluetasoiseen helppo a-luokkaan kuusi kertaa sijoittumatta kertaakaan, mutta kerran saamalla aikaiseksi ei-hyväksytyn tuloksen.

Akunkin kanssa hätyyteltiin sijoituksia Järvenpäässä
Peri-Villen kanssa startattiin neljä kertaa aluekilpailuissa helppo b-tasolla. Näistä starteista kolme oli suomenhevosille suunnatuissa luokissa. Sijoituksia irtosi yksi.

Halikosta tältä radalta saatiin Villen ensimmäinen rusetti!
Pin Rock's Esmeraldalla osallistuin aluekilpailuun kaksi kertaa. Ensimmäisen starttimme helppo a-tasolla voitimme ja toisessa sijoituimme.

Esmeralda verryttelee ennen meidän voittoisaa aluedebyyttiämme!
Lisäksi osallistuin kahdeksaantoista harjoitus- tai seurakilpailuun ratsastaen niissä yhteensä 27 starttia.

Osallistuin myös Ypäjällä Nuorten hevosten festivaalin yhteydessä järjestettyyn 3-vuotiaiden ryhmäratsastusluokkaan ponilla S.W. Summer Solstice sekä Suomenhevosten laatuarvostelukarsintaan Harjussa hevosella Hessin Näyttelijä.

Hessin Näyttelijä Harjussa
Oma ponini Zorro SA osallistui lisäksi Lohjalla järjestettyihin Kyvyt Esiin-karsintoihin sekä Ypäjän finaaliin.

Onpa kyllä hauskaa huomata kuinka paljon sitä onkaan tullut kilpailtua ja harjoiteltua kilpailuja varten erinäisissä harjoitustilaisuuksissa. Vuosi oli todella hieno ja opettavainen. Koskaan aiemmin minulla ei ole ollut mahdollisuutta kilpailla yhtä paljon ja yhtä korkealla tasolla ja monenlaisissa tapahtumissa. Tästä on kiittäminen kaikkia näiden kilparatsujeni omistajia heidän osoittamastaan luottamuksesta minua kohtaan ja toki myös omia hevosiani kuljettanutta hovikuljettajaani/kuvaajaani. Eli kiitokset vielä kerran kaikille asiaan osallistuneille viime kaudesta! Ja lisäksi kiitokset kuuluu kilpailujen järjestäjille, jotka mahdollistavat nämä kaikki hienot tilaisuudet oli ne sitten harjoituksia tai suuria kansallisia kilpailuita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti