sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Tavoitteet kaudelle 2015

Kun vanha vuosi on paketoituna ja läpikäytynä, on aika siirtyä uuteen vuoteen ja uuden vuoden tavoitteisiin. En ole vielä itsekään hirvittävästi miettinyt uuden vuoden kilpailullisia tavoitteita, mutta tässähän sitä nyt sitten voi niitä kirjoittaessaan pohtia. :)

Gallops Jamiro

Murden tavoite on saada HeA-tulostaso nostettua yli 60% ja loppukaudesta olisi kiva saada vaikka edes harjoituskilpailujen tasolla pari VaB-starttia. Tämä vaatii toki kovaa duunia ja paljon harjoittelua, mutta kyllä se mahdollista on. Olisi kiva myös päästä starttaamaan kansallista Murden kanssa, mutta voi olla, etten sitä niin kivaan kuosiin vielä saa, että lähtisin itseäni kansallisiin nöyryyttämään. :) Paljon toki riippuu siitä, miten kevään treenit sujuu ja miltä Murde alkaa tuntua alkukauden kilpailuissa. Joka vuosihan se on huimasti parantanut edellisestä, joten toivossa on hyvä elää.... ;)


S.W. Red Charm

Eemelin tavoite on kilpailla kansallista 6vee-cupia ja mahdollisesti muita sopivia nuorten hevosten luokkia. Eemelin kanssa pitäisi vakiinnuttaa hyvä HeA-taso yli 60% tuloksilla. Eemeli on esittänyt jo treeneissä hienoa osaamista tällä tasolla, joten toivottavasti poni säilyy ehjänä ja vire yllä niin päästään kilparadoillekin osaamistamme näyttämään.


Zorro SA

Zorppa ei välttämättä kilpaile kouluratsastuksen parissa ensi kaudella yhtä ahkerasti kuin menneellä kaudella, mutta varmasti vierailee joissain sopivissa ikäluokkakilpailuissa katsastamassa meininkiä ja harjoittelemassa kouluponin elämää. Zorro keskittyy toivottavasti enemmän esteponina toimimiseen. Koulupuolella pitäisi kuitenkin vakiinnuttaa hyvä HeA-taso.


Tokaj

Ensi kaudelle jälleen toivotaan useampia startteja ja jos nyt sitten vihdoin päästäisi suorittamaan myös se ensimmäinen VaA-startti, kun se menneeltä kaudelta jäi suorittamatta. Yli 60% tulostaso VaB-luokissa tulisi saada säilymään sekä alue- että kansallisella tasolla.


Pin Rock's Esmeralda

Esmeralda on hyvässä vireessä kohti kautta 2015 ja tällä kaudella pitäisi ehdottomasti päästä debytoimaan VaB-tasolla. Muita sen kummempia tavoitteita ei aseteta. :)


S.W. Summer's Dream Prince

Samin tavoitteita on vaikea asettaa, sillä se tosiaan keskittyy tulevalla kaudella täysillä valjakkoajoon tähtäimenään ensin PM-kisat heinäkuussa ja myöhemmin syksyllä mahdollisesti MM-kilpailut. Jossain välissä saatetaan ehtiä käymään vähän lähiseudun koulukisoissa, joissa pikku hiljaa olisi toiveena päästä kokeilemaan taas onnea VaB-tasolla. :) Samin tavoitteena on kuitenkin kehittyä jatkuvasti kouluratsunakin ja pikkuhiljaa yritettään myös harjoitella vaikeampia asioita ja etsiä lisää kokoamisastetta työskentelyyn.

Siinä varmaankin ne tärkeimmät tavoitteet tulevalle kaudelle. Kerma-ponin ensi kauden sijainti on epäselvä, joten se ei tällä kertaa saa virallisia tavoitteita. Cami-poni on myöskin saapunut mukaan tiimiin, mutta sen kanssa katsotaan alkuun päivä kerrallaan, että mikä on vire ja osaamistaso tällä hetkellä ennen kuin tavoitteita lähdetään asettelemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti