lauantai 16. toukokuuta 2015

Tsillailua Vilpun kanssa!

Vilpun omistaja on Samin groomina mukana Puolan reissussa, joten mulla on ollut Vilpun viihdytystä ohjelmassa taas enemmän kuin hetkeen. :) Koska Vilpun oma ihminen on kaukana poissa, tuurailin perjantaina hömpsytellen Vilpun kanssa kaikkea hauskaa. Kuvaajakin oli mukana, joten otettiin lomailevalle Soilalle pläjäys kuvia hevosestaan, jotta muistaa vielä, miltä se näyttää!Vilpun talutus tarhasta ja tarhaan, kuten muutoinkin aina ketjun kanssa, sillä Vilppu on varsin voimakastahtoinen neitokainen. :) Ketjun kanssa ei koskaan joudu edes neuvottelemaan, mutta ilman sitä Vilppu poistuu paikalta hyvinkin äkkiä. ;) 


Vilppu sai tukan ja hännän selvityksen sekä shoushainia kiillokeeksi. Karvaa irtosi vimmana. Juuri harjauksen aikana satoi rakeita urakalla, joten Vilppu nautiskeli pääsystään katokseen siksi aikaa. 

Harjauksen jälkeen suunnattiinkin kävelylle lähimaastoon ja kentälle vähän hölkkäilemään. Aurinkokin paistoi taas jo tässä vaiheessa mukavasti! Koska oli vaan hömpsyttelypäivä, otettiin Vilpusta myös omistajaansa varten rakennekuva, jotta voi taas myöhemmin palata katselemaan, että miltä Vilppu näytti 7-vuotiskeväällä. Vilppu poseerasi yllättävän mieluusti, vaikka olisikin mielummin tullut syliin ja tökkinyt päällään ja vaatinut namusia...  Edellisellä kerralla käydessäni Vilppu vaikutti vähän apaattiselta, ihan kun olisi ikävä omistajaansa, mutta perjantain tsillailu selkeästi oli sen mieleen ja ilme oli jo paljon iloisempi... Vilpun kanssa olikin hauska vaan hengailla ja hömpsytellä. 


Ja lopuksi tietenkin hetki viheriöllä! Se oli Vilpun mielestä päivän ehdottomasti paras hetki. :) Joskus on ihanaa näiden normaalisti ratsastettavien hevostenkin kanssa vaan tehdä ihan jotain muuta eikä alkuunkaan tosissaan. Kuitenkin se kokonaisvaltainen suhde hevosen kanssa on äärimmäisen tärkeä, jotta saavutetaan molemminpuolinen kunnioitus... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti