torstai 10. syyskuuta 2015

Blogin synttärit!

Eilen oli taas se aika vuodesta, kun blogi täyttää vuosia. Jo kuuden vuoden ajan olen kirjoittanut tätä treenipäiväkirjaani ja moni lukijoista on tainnut seuratakin blogia jo pidemmän aikaa. Välillä on ollut aktiivisempia kirjoituskausia ja välillä hiljaisempia, mutta tärkeimmät hevosaiheiset tapahtumat on aina yritetty saada raportoitua tänne.

Kuusi vuotta sitten aloitellessani kirjoittelua oli Murde vasta 3-vuotias ratsunalku. Sen kanssa on käyty läpi paljon suuria tunteita blogin olemassaolon aikana. Nykyään sekin on jo 9-vuotias aikuinen hevonen. :) Hämmentävää.

Ponde tuli mukaan vasta pari vuotta myöhemmin ja Eemeli sitten vasta kaksi vuotta siitä. Eemelin oltua kaksi vuotta, hankittiin uusin tulokas eli iki-ihana Vili-varsa. Selkeästi on havaittavissa hevosen hankintaa aina kahden vuoden välein. :) Ensimmäiset neljä hevostani hankin vuoden välein (Murde, Nuippa, Kaisla, Ponde), mutta sittemmin olen onneksi siirtynyt tähän kahden vuoden ostoväliin. :)

Näin ne ajat muuttuu. Aika paljon on omakin elämä muuttunut näiden vuosien aikana... :)

4-vuotias Sami-poni 
3-vuotias Murde
2-vuotias Ponde

Synttäreiden kunniaksi kuulisin mieluusti lukijoiden fiiliksiä vuosien varrelta. Mikä on ollut suosikkitekstinne tai suosikkitapahtumanne blogin historiassa? Mikä on jäänyt mieleen matkamme varrelta? :) Kuka onkaan suosikkiponinne ja mistä haluaisitte kuulla lisää jatkossa?

6 kommenttia:

 1. Aloitin muistaakseni vasta kesällä sinun blogisi lukemisen. Mutta olen kyllä tykännyt lukea tekstejäsi, sillä kuvista välittyy siistiä ratsastusta ja hevoset tuntuvat olevan tyytyväisiä. Videoita toivoisin kyllä enemmän jos vaan mahdollista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentistasi! :) Yritetään aina välillä saada videoitakin tarjolle... Meillä ei vaan koskaan tunnu olevan aikaa niitä tehdä. Ehkä taas talven synkkinä päivinä!

   Poista
 2. Se aika kun Samin kanssa vedit 7-vee cupia oli kyllä hienoa seurata. Olen lukenut jo tosi pitkään, ainakin neljä vuotta. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ihanasta kommentistasi ja toivottavasti tykkäät jatkossakin! :)

   Poista
 3. Oijoijoijoijoi, kun tykkään kaikesta a:sta ö:hön!! -Liisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaaaaa! :) Jos on taas jotain, mistä haluaisit kirjoitettavan, niin kerro ihmeessä! Sun aikaisemmista ajatuksista on taidettu tykätä kaikista eniten...

   Poista