keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Syksy

Selkeästi syksyn ensimmäinen päivä. Sataa, tuulee ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tunteja pitäessä on kylmä. Siis oikeasti kylmä. Mutta ei se mitään, sillä syksy on vielä täynnä kaikkea kivaa.

Huomenna startataan kohti kuninkaallisia ja siellä kilpailen sekä torstaina että perjantaina. Torstaina mukana on ainoastaan 4-vuotias Loituma, perjantaina on sekä Loituma että vanha pappa Jopetti. Kaikki kynnelle kykenevät suomenhevoset on siis kaivettu mukaan matkaan. :)

Loituman kanssa on työskennelty koko kesän ajan vaihtelevalla menestyksellä ja nyt vihdoin päästään vähän käymään maailmallakin. Jopetti sen sijaan on ihan uusi tuttavuus, mutta olen jo ihan myyty. Vanhan herran charmi puree tähän pilottiin. :) Loituma osallistuu huomenna 4-vuotiaiden ryhmäratsastukseen ja perjantaina nuorten hevosten helppo c-luokkaan. Jopetilla taas on ohjelmassa ainoastaan He B:3 perjantaina. Odotan kyllä innolla Ypäjän retkiä!

Sitten seuraavana viikonloppuna onkin ohjelmassa lauantaina Tuomarinkylässä rataharjoitukset, johon lähtevät mukaan laatuponikilpailuosallistujat Nelmo ja Jake. Nämä nuoret ponit käyvät vähän katsomassa maailmaa ja ihmettelemässä kouluaitoja, jotta tietää, mitä seuraavalla viikolla on odotettavissa. Sunnuntaina on puolestaan aluejoukkuemestaruuskilpailut Rengossa. Eemeli on mukana meidän seuramme joukkueessa ja Murde menee avoimen He A-luokan.

Siitä seuraavana viikonloppuna mennään Eemelin kanssa havittelemaan lisää cup-pisteitä Kellokoskelle ja Murde lähtee mukaan seuraneidiksi. :) Ja jos vaan ehditään saada Tokajinkin vuosimaksu maksettua, olisi tarkoitus saada myös Tokaj mukaan Kellokosken kisaan!!!!!!!!!!!!

Viikonloppu on myös muutoinkin äärimmäisen jännittävä, sillä Sami on kuskinsa Leenan kanssa Hollannin Bredassa ja huomisaamuna starttaavat MM-kisojen koulukokeeseen. Lauantaina on vuorossa maraton sekä sunnuntaina tarkkuus. Onnea ja menestystä heidän koitokseensa!!!!

Sami ihmettelee pakkausta viimeistelyreenin ohella!

4 kommenttia:

 1. Sinullahan oli Kellokoskelta jo aiemmin kokemuksia? Kuulostaa tosi kireänutturaiselta kysymykseltä, mutta millainen on pohja? Hiekkakenttä ilmeisesti, onko kovin upottava? Minun selkäongelmainen kun ei kertakaikkiaan liiku liian pehmeässä (hänen mielestään...), sen takia pitää aina pikkuisen kriittisesti katsella kisapaikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni verkkakenttä on aika pehmeä, mutta kisakenttä napakka. En ihan tarkkaan muista, kun nuo omat eivät ole niin tarkkoja noista pohjista. Mutta kisakenttä on kyllä aina vimpan päälle viritelty hyväksi. Verkka on vähemmän käytetty ilmeisesti normisti, joten se ei ehkä ole ihan niin hyvin asettunut kohdilleen. :)

   Poista
 2. Ihan nyt täytyi tutkia et mistä 'papasta' kirjoitat, aika hienoa kun vanha herra pyyhkäisee nuorisosta heittämällä ohi.

  VastaaPoista