tiistai 15. syyskuuta 2015

Horse Comfort Hybriditakki

Yhteistyössä Hippodome.comin kanssa

Syksyn saavuttua on ollut aika suunnata syysvaateostoksille sekä hevosille että itselleen. Hakusessa on ollut itselle pari uutta lämmintä takkia edellisten kuluessa lähes puhki, ratsastushousuja sekä uudet ulkoloimet poneille.

Shoppailuja päädyin tekemään yhteistyökumppaniliikkeeseeni eli Hippodome.comiin. Löysin heti takkihyllystä ihanan uutuuden, jota en voinut jättää kaupan hyllylle lojumaan vaan oli pakko saada se mukaani. Kyseessä oli siis Horse Comfortin uusi hybriditakki.


Takki on siis yhdistelmä sekä toppatakin että softshellin takin hyväksi havaittuja ominaisuuksia. Etupuoli on kevyesti topattua materiaalia, joka eristää sekä lämmittää ihanasti ja muutoin taas takki on kevyttä ja hyvin hengittävää softshelliä. Olen nyt käyttänyt takkia pari viikkoa ja tykännyt siitä ihan hirvittävästi. Se on kevyt ja hengittävä sekä erittäin mukavantuntuinen päällä.


Tällä hetkellä takista on saatavilla ainoastaan tämä yksi väri, käytännöllisen tyylikäs sini-harmaa, joka sopii yhdistelmäksi monen erilaisen värin kanssa. Takin alle voi laittaa sopivasti lisälämmikettä, jos tarvitsee ja myöhemmin tämä varmasti toimii myös paksumman takin alla hyvänä välikerroksena ohuutensa ja keveytensä ansiosta.


Takissa on myös mukavia pieniä käytännöllisiä elementtejä, kuten heijastinsaumat ja superhyvä povitasku! Takkiin saa myös sekä printattua että brodeerattua kätevästi haluamasi tekstin!

Olen aivan ihastunut takin mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Se sopii sekä ominaisuuksiltaan että väriltäänkin äärettömän hyvin hevosten kanssa puuhasteluun niin ratsastukseen kuin tallihommiinkin. Suosittelen lämpimästi!

Takin pääset kätevästi shoppailemaan täältä: Hippodome

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti