perjantai 14. helmikuuta 2014

Otteita ystäväkirjasta

Jillan Torsten ja Into innoittivat ystävänpäivän kunniaksi munkin ponit datailemaan ja tässä tuloksia:


Nimi
Muru Murmeli eli tuttujen kesken ihan Murde vaan.

Ikä
No siis mä oon kuullut sanottavan jotain, et mun henkinen ikä on noin neljä, mut kyl mä ihan aikuisten oikeesti oon jo 8, ainaski melkein.

Kansalaisuus
Sukujuuriltani mä olen hollantilainen kuninkaallinen, mut kai mä kuitenki olen ihan suomalainen, kun mä oon joku semmonen ähveepee, mitä ikinä se lienee tarkoittaakin ja satuin syntymään erääseen sipoolaiseen kotipihaan joitain vuosia sitten.  

Isä, äiti, sisarukset
Mun isi on semmonen ihan sikahieno hollantilainen kouluratsu, joka muuten just muutti Saksaan naisten perässä (ja mun vaari vasta upea onkin ja sanoi kuka mitä tahansa, mul on ihan vaarin korvat). Äitikin oli hollantilainen kaunotar (rauha hänen sielulleen), hänessä virtasi gelder-veri, näin olen kuullut sanottavan ja sieltä periytynee mun superkaunis väritykseni. Sisaruksia mulla on varmasti hirvittävästi isän puolelta, mutta äidinkin puolelta 3. Mun isoveli on pohjosessa estehevosena, se on mun idoli, sillä se on ihan superurhea, ylittää semmosia melkein puoltoista metrisiä esteitä, joissa on niitä lainelankkuja ja vesimattoja ja muita (oon nähny paljon kuvia). Ja sit mul on pikkusisko ja pikkuveli, Minimuru ja Mikromuru, niiden täytyy kans olla tositaitavia niin ku mäki oon.

Jouhien väri
Mul on aika kivasti raitoja, pohjaväri on nätti ruskea, mut mul on mustia ja valkosia raitoja just sillain coolisti.

Mistä pidän
Porkkanoista, niistä meen ihan sekaisin. Huomiosta, sillä oon kaiken (ja kaikkien) huomion arvoinen. Ja tiätty retkeilystä, se on NIIIN kivaa!

Mistä en todellakaan pidä
Vaikeista asioista.

Lempiruoka
No ne porkkanat! <3 p="">

Lempiväri
Porkkanan oranssi

Harrastukset
Aitalangoilla nojailu, ponien komentelu ja maaninen katselu.

Lempikouluaine
Välitunnit, onks ne oma aineensa?

Isona musta tulee
Maailman pähein kouluratsu, kunhan ei vaan tartte tehdä kauheesti niitä kauheen vaikeita juttuja. 

Parhaat kaverit
Ponde on mun paras kaveri, mut se on ihan hölmö, kun jaksaa aina meuhkata kaikesta kauheesti ja tahtoo aina vaan juoksennella ja riehua. Siks tykkään tsillata nykyään Eemelin kanssa, sen kanssa pääsee paljon vähemmällä.

Mottoni
"Mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma!"Nimi
Mul on niin paljon kaikkia nimiä, et en mä oikein tiedä, et mikä se oikea niistä on. Viime aikoina mua on eniten kutsuttu Pondeksi, olkoon se sit vaik se paras nimi. Ainaki se on coolein nimi kaikista!

Ikä 
Mä oon jo 5, jeeeee!

Kansalaisuus
Mä oon ihan supisuomalainen, mut mun mutsi oli semmonen welsh-poni, vaikka olikin Belgiasta kotosin ja mun faija on taas hollantilainen. Faijassaki kyllä kuulemma on just sitä samaa welshiä ku mutsissaki, liekö se sitten ollut se, mihin mutsi on ihastunut! 

Isä, äiti, sisarukset
Mutsi ja faija on kummatki olleet esteponien parhaimmistoa ja kilpailleet maailmalla hypäten valtaisia esteitä! Minä ja mun sisarukset aiotaan tietysti ihan samaa. Mulla on yks täyssisko, joka on ihan yhtä täydellinen ku mäkin! 

Jouhien väri
Hmmm. Lihapiirakan ruskea.

Mistä pidän
Kauniista heppatytöistä, esteiden ylittämisestä, loimien tuhoamisesta, treenaamisesta ja aitojen nakertelusta.

Mistä en todellakaan pidä
Syksystä.

Lempiruoka
Mä tykkään siitä Racing Progressista, riittävästi protskuu tämmöselle atleetille ku mä. En mä niin niistä hiilareista diggaile. 

Lempiväri
Ehkä sininen, se on aika kiva väri. Tai ruohon vihreä!

Harrastukset
Mä tykkään laittaa kaikkea uuteen uskoon, vähän niin ku silleen DIY-tyyppisesti. Aidoista tykkään tehdä tikkuja, loimista tykkään tehdä tilkkuja ja sen semmosta. Ne on semmosia aika hauskoja harrastuksia. Sit mä kans härkin mun kavereita aika paljon, mut välillä ne on tylsiä ja menee semmoseen paikkaan, et en pääse niitä härkkimään.

Lempikouluaine
Siis mä tykkään kaikista aineista, kuhan vaan saan tehdä kaikkee, ni mikä tahansa menee. Ehkä tommoset puuhasteluaineet on kaikist kivoimpii sit kuitenki. 

Isona musta tulee
Hurjia esteitä ylittävä superkilpuri. 

Parhaat kaverit
Murde, vaik se ei kyl ymmärrä mua. Eemeliki on aika kiva ja sit meil asu aiemmin semmonen Tokaj, ni se oli tosi kiva ja aika hyvänmakuinen kans. 

Mottoni
"Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!"


Nimi
Eemeli

Ikä 
Mä oon kai kans 5.

Kansalaisuus
Suomalainenhan mä olen, mutta mä kyl tiedän oikeesti, et oon semmonen britti, tarkemmin welshman, sieltä nummilta mä olen, ihan varmasti olen, älkää uskoko, mut oon kuiteski!

Isä, äiti, sisarukset
Mun äiti on maailman kaunein poni ja mun isi on maailman komein poni. Siks mustakin on tullut niin upea! Mulla on semmonen tosi kuuluisa veli, Sami ja sit semmonen pikkusisko Elsa, josta tulee vielä kans tosikuuluisa. 

Jouhien väri
Kaunis vaalea!

Mistä pidän
Ruuasta, uusista jutuista, palloista, vesikupeista (niiden kestävyystesteistä) ja sen semmosista.

Mistä en todellakaan pidä
Ötököistä! Onneks niit ei oo tälleen talvella...

Lempiruoka
Mä oon kaikkiruokainen, syön kaiken mitä annetaan, yleensä mulle annetaan vaan kaikkia hyviä juttuja. Syksyllä kävin kyl syömässä semmosia pyöreitä makeita juttuja suoraan puusta, se oli aika siistii!

Lempiväri
Mä tykkään vaaleenpunasesta, se pukee mua! Mä näytän siinä hyvältä!

Harrastukset
Mitä milloinki on tarjolla ja mihin mun kaverit yllyttää mut. Mä tykkään vaihtelusta, kuka nyt jaksais samaa juttua puuhata päivästä toiseen. 

Lempikouluaine
Mä tykkään siit lontoon kielestä, ku se on lähinnä, mitä tääl Suomes opetetaan sitä mitä siel nummilla puhellaan. Siel nummilla saattais kuulemma pärjätä tol lontoon kielellä, ni mä oon nyt kovasti harjotellu sitä.

Isona musta tulee
Tosi iso ja tositosi taitava!

Parhaat kaverit
Mulla on aika paljon hyvii kavereita, mut mun suuri rakkaus on Cami. Se on NIIN kaunis tyttönen ja sen kaa me suunniteltiin matkaa sinne nummille, mistä me ollaan oikeesti kotosin. Mut seki teki sit oharit, me lähdettiin yhessä semmoselle retkelle eikä se tullu sielt sit enää vaan takasin. Et kehenkään ei voi luottaa nykypäivänä. Murde on mun semmonen arkikaveri ja sit jos haluun vähän coolimpaa seuraa, ni hengailen semmosen Ponden kanssa, se on nimittäin tosicooli tyyppi.

Mottoni
"Hyvää yritetähän, mutta priimaa pakkaa tulla!"


Eemeli, Ponde ja Murde toivottavat kaikille blogin lukijoille IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!


10 kommenttia:

 1. Loistavaa tekstiä, vedet valuu silmistä :DD Suuria persoonia !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitoooosh! Ihanaa, että oli mieleinen. :) Ponit on kyllä suuria persoonia kerrakseen...

   Poista
 2. Tästä päivästä ei voi tulla huonoa, kun sen on aloittanut näin hauskalla lukemisella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti päivä oli juuri niin hyvä kuin toiveissa oli! :)

   Poista
 3. Tässä blogissa on sitä jotain, ja tämä postaus räjäytti pankin! Kiitos, ihana tulla hyvälle tuulelle, kun kaikki ei mene itsellä putkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, mukava kuulla, että teksti on levittänyt hyvää mieltä! :)

   Poista
 4. Cami oikeesti kaapattiin siellä retkellä! Se laitettiin yksin traikkuun ja se raukka hirnu siellä Eemelin perään, mut ei vaan päässy pois. Seuraavana yönäkään se ei nukkunu makuullaan ollenkaan, jos vaikka Eme tuliskin pelastamaan sen, niin pääsis heti lähtemään pakoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todella raakaa. Voi pieniä poniparkoja. :(

   Poista
 5. ihan loistavaa!

  ps. haastan sinut, lue lisää blogistani http://learningtoflytoda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista ja haasteesta! Yritän vastata haasteeseen mahdollisimman pian... :)

   Poista