lauantai 11. huhtikuuta 2015

Hevoset-messuilla

Saimme Eemelin kanssa reilu viikko sitten kutsun Tampereella järjestettäville Hevoset-messuille esiintymään rotuesittelyyn. Esittelystä puuttui Welsh Cob ja Welsh-poni ja cob-yhdistys halusi sinne vielä mieluusti ratsastetun cobin, joten ottivat yhteyttä minuun. Minähän tietenkin lupasin messuille lähteä, sillä tiesin sen olevan ihan superarvokas kokemus mulle ja Eemelille.

Tänään oli siis vuorossa reissu Tampereelle esiintymään. Mua jännitti ihan tolkuttomasti, sillä Eemelin kanssa ei ole koskaan missään suuren yleisön edessä oltu ja sillä on nyt ollut vielä vaikeuksia satuloiden kanssa, joten ratsastukset ovat jääneet aika vähäisiksi.

Aamun kruunasi vielä trailerin renkaan irtoaminen moottoritiellä juuri sen jälkeen kun oli käyty renkaiden ilmanpaineet tarkistamassa huoltoasemalla ja todettu, että kaikki renkaat oli hyvin kiinni. Onneksi onnettomuudessa oli paljon onnea ja päästiin jatkamaan matkaa hyvinkin pian.

Pääsimme kuin pääsimmekin perille Tampereelle ja kun kävimme katsomassa esiintymisareenaa, puski pahempi jännitys kuin aikoihin. Kädet tärisi ja melkein jopa ahdisti. Viimeksi olen kokenut moista jännitystä ennen Vihdin kansallisia kilpailuita joitain vuosia sitten kun olimme starttaamassa ensimmäistä oikeaa vaativan starttiamme Tokajin kanssa. :) En ollut koskaan aiemmin vieraillut Tampereen messuilla, joten en ollut tietoinen, että katsomo on joka puolella ja katsomossa on todella paljon ihmisiä. ;)

Verryttely oli ulkona ja jotenkin sekin vähän hirvitti ensi näkemällä. Kun poni saatiin ulos trailerista, kaikki hirvitys kuitenkin pikku hiljaa poistui, sillä poni oli mitä rauhallisin ja suhtautui tilanteeseen erittäin positiivisesti. Eemeli oli aivan kuin olisi kotiinsa tullut. Fiksu poni!!! Verryttelyssä poni toimi mukavasti ja hyvillä mielin suunnattiin areenalle.Kuvat kertokoot enemmän kuin tuhat sanaa itse areenalla hengailusta:
Hieno kokemus kerrassaan ja kiitokset kaikille, jotka teitte siitä mahdollisen. :) Näkikös kukaan lukijoista meitä messuilemassa?

4 kommenttia:

 1. Messuille oli siinä aamupäivällä niin pitkä jono, että harmillisesti ehdin nähdä welshit ja teidät vain vilaukselta. Eemeli oli kyllä hieno livenäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta joku lukija sentään näki edes vilaukselta. :) Ja sulla olikin kiva postaus messuista omassa blogissasi!! Eemeli on kyllä ihana!!

   Poista
 2. Mä en edes tajunnut, että se olitte te, jotka siellä menitte! :) Eemelihän käyttäytyi oikein hienosti! Pienemmät welshit olivat hieman enemmän menotuulella.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en ollut hirveesti maininnut etukäteen, että ollaan menossa. :) Eemeli oli ihan superviisas, oon siitä niin ylpeä, kun osasi käyttäytyä hienosti suuren yleisön edessä. :)

   Poista