torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku 8: Murde Rengossa 2015

Jatketaan hyväksi havaitulla videolinjalla tänäänkin. Valitettavasti näitä videoita ei ole hirvittävästi määrin tarjolla, mutta onneksi edes joitakin. :)

Murde oli siis ollut saikulla lähes koko kesän 2015 ja ihan loppukaudesta päästiin taas takaisin kuvioihin ja starttailemaan. Koska Murde oli ollut kesän lähinnä vain kotipihassa, oli hieman jännitystä ilmassa, että miten oikein selvitään kilvanajoista hengissä. Vielä kun minulle selvisi, että luokka ratsastetaan hallissa, olin jo hieman kauhuissani, että mitenköhän tässä mahtaa käydä. 


Kyllähän se raviohjelma olikin melkoisen vaisua ja jännittynyttä menoa, mutta sitten vähitellen alkoi helpottamaan ja laukassa oli havaittavissa jo ihan hyviäkin pätkiä. Oma fiilis oli lähinnä vain onnellinen siitä, että hevonen oli taas kunnossa ja sen kanssa pääsi ylipäätään taas treenaamaan ja jopa kilpailemaankin. 

Radasta jäi myös hyvä fiilis siitä, että maneesikilpailut eivät olleetkaan ihan poissuljettuja Murden ohjelmasta vaan niistäkin oli mahdollista selvitä hengissä. Tällä radalla Murdella oli kuolaimena suora kielentilallinen jännä härpäke eikä alaturparemmiä laisinkaan. Silti se näyttää melkorauhalliselta suun kanssa. Pitää ehkä taas pitkästä aikaa kokeilla tuotakin kuolainta. Nyt pitkään on työskennelty ainoastaan kumisilla tai kumipäällysteisillä kuolaimilla. Ja mikä parasta, pikkulinnut ovat laulaneet, että ensi kaudella saa mennä vaativaa nivelsuitsituksella... Taidanpa kokeilla sitä myös Murden kanssa, sillä kankisuitsitus ei aina ole se mun ja Murden suosikki, vaikka siitä tietyllä tapaa hyötyä varmasti onkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti