perjantai 9. joulukuuta 2016

Luukku 9: Eemeli Ypäjällä lokakuussa

Lokakuussa uskaltauduimme Ypäjälle nuorten hevosten geimeihin starttailemaan vaativaa beetä. Ajattelin, että olisi kiva kokeilla tuota Va B:0 ohjelmaa toisen kerran "oikeissa" kisoissa vielä tällä kaudella ja niinpä siis suuntailimme Ypäjälle. 

Kun sitten luin Equipesta, että toisena tuomarina oli suuresti arvostamani Christoph Hess, meinasin saada slaagin. Jotenkin olen sellainen auktoriteettijännittäjä ja kun oli tuon tasoinen tuomari katsomassa menoani, jäädyin aivan totaalisesti. Koko radan mietin vaan, että mitäköhän sekin mahtaa miettiä, kun tällainen tunari ponillaan saapuu areenalle, jossa laadukkaita nuoria hevosia olisi tarkoitus olla esillä... ;)

Ihan samalla lailla olivat kummatkin tuomarit kuitenkin tuota jäätävää menoani katselleet ja ihan positiivisiakin kommentteja oli kuitenkin tarjolla. Pitääpä tsekata, josko tästä olisi joku video olemassa, kuvia en ole ainakaan nähnyt. 


Juuri täällä Ypäjällä valmentajakoulutuksessa hengaillaan, joten voi olla, että huomisenkin luukun päivittäminen on vielä hieman hätäistä. Sitten onneksi taas kotisohvalle luukkuja kirjoittelemaan... :)

3 kommenttia:

 1. Kas, siellä on minun käsialaani ;) Hra Hess kysyi minulta kun Eemeli asteli areenalle: "Is this a Finn horse?" Oikaisin hänen käsityksensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwwwww. Oi, miten hauskaa. :) Sattuipa vielä, että tiesit mikä Eemeli on ponejaan... Ihanaa, että tulit kertomaan tämän!!!

   Poista
 2. Eemeli on hämäävän rautias, niikun suomenhevoset. :)

  VastaaPoista