maanantai 4. marraskuuta 2013

Murde ja Piet, day 2

Toisena päivänä Murde tuntui verryttelyssä väsyneeltä ja kilometrin pituiselta. Muutama käynti-laukka-käynti-siirtyminen sai sen kuitenkin kasaamaan itseään hetken ravailun ja laukkailun jälkeen ja päästiin aloittamaan hommat.

Yllättäen sain Murden aika kivaan ryhtiin jo heti alun raveista alkaen. Aloitettiin tällä kertaa työskentely ravissa avoilla ja suluilla. Murde tuntui välillä avoissa ihan superhyvältä ja sulutkin sujuivat aiempaa huomattavasti kivuttomammin, vaikkei ne mitään hirvittävän jyrkkiä vielä olleetkaan.
Ravissa tehtiin myös vähän siirtymisiä ravin sisällä, keskiraviin ja takaisin, tarkoituksena jälleen vaan saada Murde säilyttämään ryhtinsä eikä valumaan yhtään pitkäksi pötköksi. Välillä tämä onnistui ja välillä taas ei. :) Mutta huomattavaa parannusta asiaan on kuitenkin tullut verratten aikaisempaan. Tätä pitäisi ehdottomasti päästä harjoittelemaan, mutta meillä kotona harjoittelu on hurjan haastavaa kun ratsastustila on niin pieni. Toivottavasti pian saataisi lunta ja pakkasta ja päästäisi taas pellolle harjoittelemaan... :)Sitten siirryttiin jälleen laukkahommiin, kokoamisia, lisäyksiä, kokoamisia ja lähelle piruettilaukkaa ja siitä pikkuhiljaa työskentelypiruettiin. Oikeassa kierroksessa saatiin ihan supertyöskentelyä aikaiseksi,
mutta vasemmalle oli tällä kertaa vaikeampaa. Pieni volttikin vasempaan kierrokseen tuntui hankalalta. Tosin edellisenä päivänä juuri vasen oli onnistunut, joten mahdollista on, että Murdea jo hieman väsytti... Myös muutamat sulut ja vaihtosarjat suoritettiin jälleen ihan kohtuullisella menestyksellä. Laukassa oli myös vielä raviakin helpompaa säilyttää ryhti ja kuvista katseltuna meno laukassa onkin näyttänyt ajoittain varsin mukiinmenevältä. Ehkä Murdellekin vielä saadaan kaula kehiteltyä jonain päivänä... :)


Sitten vielä vähän keskiraveja jälleen yrittäen säilyttää ryhti ja myös perse penkissä. :) Helpommin sanottu kuin tehty...
Hiki tuli kummallekin, mutta olipahan jälleen kerran ihan mielettömän hyvä ja antoisa reeni! Jotenkin tuo Piet saa vaan taiottua musta irti paljon enemmän kuin osaan oikeastaan ikinä kuvitellakaan. Ja kun tällä lailla kulkee, saa aina ihan mielettömästi motivaatiota treenata lisää ja enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti