sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Loimi

Ensimmäisenä yhteistyötuotteena Hippodome.comin kanssa esiteltäkööt tämä ihastuttava loimi! 


Kyseessä on siis Bussen kätevä monitoimifleeceloimi, jonka mahavyöt saa kätevästi nostettua ja kiinnitettyä ylös esimerkiksi jos sitä käyttää ratsastuksessa ja kaulaosion taas saa rullattua ja kiinnitettyä alas, jossei kaulaosiolle juuri sillä hetkellä ole käyttöä. Yllä olevassa kuvassa näkyykin hyvin nämä lisälenkit ja soljet. Loimi on siis erittäin monikäyttöinen. Itse en tällaisen monikäyttöloimen olemassaolosta edes aiemmin ollut tietoinen, mutta varsin mukava yllätyshän oli tällaiseen törmätä. Meilläkin kun esimerkiksi talvella maastoillaan loimet päällä, on tällainen siihen ihan omiaan.

Itse tykästyin loimen ihanaan, pehmeään materiaaliin ja tuohon pirteään, turkosiin väriin. Myös Eemeli tuntui pitävän loimesta. Loimi on kooltaan 135cm, mutta on sopivan reilun kokoinen myös ratsastuskäyttöön. Kuten kuvastakin näkyy, satula mahtuu hyvin loimen alle ja silti pituutta riittää hännän tyveen asti. Kaula-aukko on ehkä tämän kokoiseen loimeen hieman laaja ja tosiaan loimi hyvän pituinen, joten tallikäyttöön meilläkin saataisi jopa riittää yhtä kokoa pienempi versio. Tähän nykyiseen edustus/ratsastuskäyttöön loimi on juuri sopiva! Loimessa on myös pitkät helmat, joten se on siltäkin osin mukavan lämmin.

Tämä loimi on Horse Fair-messuilla tarjolla Hippodome.comissa tarjoushintaan 35e! Väreinä on tämä turkoosi ja lisäksi myös sinipunainen versio. Suosittelemme!

1 kommentti:

  1. Onneks me Camin kaa ei hyväksytä sinisiä. :P Vaikka se tosiaan tarviis uuden fullneckfleecen.

    VastaaPoista