MR Dressage


MR Dressage on sipoolainen yritys, joka tarjoaa ratsutus- ja valmennuspalveluita. Ratsuttajana ja valmentajana toimii Milja Ranta. MR Dressagen y-tunnus on 2597291-4.

Milja Ranta on tavoittellisesti valmentautuva kouluratsastaja, joka käy säännöllisesti esimerkiksi William Matthewn, Nipsu Porthan-Broddellin, Piet Tijssenin sekä Andreas Hessen opastuksessa.

Tämän hetkisiin varsinaisiin kilpailtaviin kuuluvat WD-ruuna S.W. Red Charm sekä FWB-ruuna Gallops Jamiro. Kummankin tavoitteena on nousta VaB-tasolle kouluratsastuksessa.

Milja ja S.W. Red Charm Piet Tijssenin valmennuksessa heinäkuussa 2014

Milja kilpailuttaa tarvittaessa myös asiakkaiden hevosia. Viime kaudella kilpailuissa Miljan kanssa kävivät mm. S.W. Summer's Dream Prince, Loituma, Pin Rock's Esmerald, Jopetti sekä S.W. Dreams Come True. Miljalla on kokemusta myös nuorten suomenhevosten esittämisestä askellajipuolella laatuarvostelussa sekä nuorten ponien esittämisestä laatuponikilpailussa.

Miljan pieni koko mahdollistaa myös pienempienkin ponien ratsutuksen. Esimerkiksi vuonna 2015 Milja esitti Laatuponikilpailussa Aulangolla russ-tamma Ai.Ka. Edenellan.

Milja ja Ai.Ka. Edenella Laatuponikilpailussa 2015

Yrityksellä on toiminnan vastuuvakuutus.

HINNASTO

Jokaiselle asiakkaalle voidaan tehdä omalainensa sopimus valmennus- ja/tai ratsutustarpeiden mukaan, jolloin hinta määrittyy muun muassa käyntikertojen ja etäisyyksien perusteella.

Esimerkkihintoja yksittäisille käyntikerroille:

Valmennus yhdelle ratsukolle 50e.
Valmennus kahdelle tai useammalle ratsastajalle 30e/ratsukko

Ratsutus 30e/kerta

Ratsutuspaketti on mahdollista sopia myös sisältäen karsina-/laidunpaikan Hagnäsin tilalla Paippisissa. Hinta määräytyy silloin ratsutustarpeen mukaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Maksuvälineenä käy myös Smartum-liikuntasetelit.

Milja auttaa myös mielellään hevosten käsittelyyn liittyvissä ongelmissa esim. lastaus, maasta käsittely juoksutus sekä ohjasajo. Näille määritellään hinta hevosen ja siihen käytetyn ajan mukaan.

Ajoittain on myös mahdollisuus päästä opetukseen MR Dressagen käytössä olevalla FWB-ruuna Gallops Jamirolla. "Murden" kanssa voi myös harjoitella vaikkapa lastausta tai juoksutusta, jos sellaisissa taidoissa on hiomisen varaa tai ei esimerkiksi ole mahdollisuutta tai halua kokeilla niitä oman hevosen kanssa ensimmäistä kertaa.

Myös ratsastuskoulut ja seurat voivat kysellä esimerkiksi kursseja. Ratsastuskouluissa opettamisesta Miljalla on kokemusta on sekä sipoolaisesta Ratsutila Rusthollista että vantaalaisesta Ratsutila Onnen Apilasta.

Milja ja S.W. Summer's Dream Prince Porvoossa toukokuussa 2014

OTA YHTEYTTÄ

Milja Ranta
044 3767 709
rantamilja@gmail.com
https://www.facebook.com/mrdressage

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti