maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kisat ja muutto!

Lauantaina käytiin kuin käytiinkin Helsinki Horse Fairissa ihmettelemässä kuolaimetonta kouluratsastusta sekä valjakkoajonäytöstä. Oli kivaa ja vielä kivempaa olisi ollut, jos olisi ollut aikaa hengata siellä ihan ajan kanssa ja ihmetellä kaikkea, mitä nähtäväksi oli tuotu ja vaikkapa kaikkia muitakin samanaikaisesti olleita messuja! Käytiin myös toki fiilistelemässä "Poikaa" welshponien osastossa ja vähän katseltiin ihania heppatavaroitakin, mutta onneksi ei mitään tarttunut matkaan. ;) Juuri aiemmin olikin tullut shoppailtua uudet suitset ja uusi kesäloimi kaverin poistomyynnistä...

Horse Fairin jälkeen sitten ponien liikutukseen. Pitkästä aikaa juoksutettiin Pekan kanssa Murde oikein kunnolla kentällä ja se liikkui ihan ok:sti, ei ollut mikään superhyvä juoksuttaa, muttei huonokaan. Huomasi, että sillä on ollut hieman kevyempi ja ei niin kurinaltis viikko takana, sillä se oli kuitenkin hieman kyseenalaistavalla tuulella, vaikkei varsinaisesti päässytkään kuitenkaan kyseenalaistamaan mitään. Välillä on kuitenkin pakko ottaa sen kanssa hieman tsillimmin, että jaksetaan jatkaa taas vakavamielisempiä treenejä tällä viikolla.

Tänään Murde oli sitten Annin kanssa Enjalassa harjoituskisoissa hyppelemässä vähän esteitä. Murde oli hieman ihmeissään kun oli "paljon" hevosia ympärillä ja kaikkea hassua ihmeteltävää. Maneesissa sitä pelotti ainoastaan tuomarit nurkkauksessaan, mutta muutoin se oli varsin viisaasti siellä. Joitain kertoja hyppääminen hieman sitä tuntui jännittävän, mutta pääasiassa meni kivasti. Ristikkoluokassa Murde sai 0-0 tuloksen ja 60cm  luokassa se otti yhden kiellon, kun ensimmäisen esteen eteen keskelle heijastui maneesin tuuletushärpäkkeestä pyörivä auringonvalopallo ja se nyt vaan oli ylitsepääsemättömän kamala. Onneksi toisella yrittämällä siitäkin kuitenkin pystyi menemään ylitse... :) Oikein hyvä harjoitus jälleen Purdelle, joka kaikesta huolimatta jäi jälleen henkiin!
Kisoista suunnattiin sitten Murden ja Monin uuteen kotiin. Nykyisen tallin pitäjät Anu ja Harri ovat ostaneet itselleen tilan ja Murde ja Moni muuttivat sinne asustelemaan. Murde siis vietiin sinne ensin ja se tuntui heti olevan kuin kotonaan, seisoi käytävällä yksin tallissa järkevästi ja tsillaili uudessa ihanassa metsätarhassaan. Mutta parasta kuitenkin oli, kun sinne saapui seuraavassa lastissa myös Murden paras ystävä Moni-poni. Kummatkin näyttivät aivan äärimmäisen onnellisilta tarhassaan yhdessä nökötellessään. Toivottavasti pojat ovat kotiutuneet myös talliin mukavasti ja päästään jatkamaan harjoituksia pokujen uudessa kodissa heti alkavalla viikolla. Torstaina onkin Sepon valmennus pitkästä aikaa ja lauantaina Murdella on seuraavat harjoituskisat Kalliorinteessä, jonne mä en edes pääse itse mukaan, IIKIIKIIK.

Nooh, lähipäivinä lisää ponien uuden kodin tunnelmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti