torstai 14. kesäkuuta 2012

Loma alkaa

Viimeinen työyö menossa ennen loman alkua. Tämä tarkoittaa sitä, että bloggailut voi olla seuraavat 6 viikkoa vähän harvinaisempaa herkkua, sillä epäilen, että lomasta tulee aika kiireinen reissuneen ja muine aktiviteetteineen.

Maanantaina kisojen jälkeen ratsastin Murden ja Murde meni aika mukavasti, vastalaukat ja laukanvaihdot sujuivat ja harjoitusraviakin mentiin. Olin varsin tyytyväinen Murdeen. Tiistaina mun oppilaani Viivu eli Tokajin omistaja kävi tyyppailemassa Murdea ja Viivulla oli varsin hauskaa. Huomasi jälleen, että ei se vaikea ravi ole ihan vaan mun pääkoppani sisällä vaan kyllä se ravi ihan aikuisten oikeasti on vaikeaa... :) Nooh, työstöä vaan ja moni ongelma ratkennee kuin itsestään kun oppii siellä ravissa istuskelemaan... Laukassa Murde on jo ajoittain todella kivakin, vaikkei vielä riittävän nopea alkuunkaan. Mutta nää on kivoja asioita oppia huomaamaan ja työstämään vähitellen. Ensi viikolla onkin sitten harjoituskisat ensin maanantaina Rusthollissa ja sitten keskiviikkona Dressage Centerissä.

Sami on tämän viikon Tartossa Baltic Cupissa kilpailemassa valjakkoajossa. Saa nähdä kuinka heillä sujuu ensimmäinen kv-startti. Kotimaassa on peukut pystyssä ainakin aika monilla ja toivottavasti päästään heidänkin menestystä lauantaina juhlistamaan muiden juhlistusten lomassa. :)

Santtu oli työn alla eilen ja on se vaan ihana. <3 Vitsi kun vois kerätä poneja, niin Santtu olisi ensimmäisenä jonossa tulemassa mun ponikokoelmaan. Löytyisipä sille nyt joku ihana koti, jotta se pääsisi hommiin ja jollekin, jolla on sille paljon aikaa ja joka osaisi nauttia tästä lahjakkaasta ponista! Laukannostot on jo kivasti hallussa ja tämä poni kulkee luonnostaan varsin oikein päin, joten siinä ei ole paljonkaan työstettävää... Mä niin hankin tulevaisuudessa vaan Welsh Cobeja itelleni, ne on ihania!!!!

Akun kanssa ollaan etsitty vanhaa hyvää fiilistä, joka on ollut hakusessa viimeisen kuukauden verran. En oikein tiedä, et mihin se fiilis on mennyt, mutta hukassa se on vaan ollut. Onneksi kuitenkin tajusin, että jotain on taas muutettava ja nyt ollaan taas paremmalla mallilla ja luottavaisempia keskinäisessä työskentelyssämme. Tänään taas Akustin kanssa puuhastelemaan.

Vilppu on jo melkein ratsu. Vilppu alkaa kulkemaan välillä ihan todella lupaavaati ja siitä saattaa tulla ihan oikea ratsu. Jossain vaiheessa Vilpun on kyllä kokeilla osaamistaan valjakkohommissakin. :) Tässä Vilpun omistajan otos tiistain hämäräpuuhista:


Tänään oltiin Tokajin kanssa Johannan tunnilla ja oli aivan ihanaa. Tehtiin ihan perusduunia, avoja, sulkuja ja lisäyksiä ja paljon laukka-käynti-laukka-siirtymisiä. Toksu oli ihan superhyvä ja homma tuntui taas pitkästä aikaa ihan oikealta ratsastukselta! Wau. Tokajin kanssa on äärimmäisen tärkeää pitää takajalkojen äksönistä huolta, sillä se mielellään vähän löysäilee takajalkojen kanssa, mutta kun saa ne mukaan, niin työskentely on äärimmäisen laadukasta. En malta odottaa, että pääsen taas Toksun kanssa kilpa-areenoille! :)

Ostin muuten tänään frakin. En tiedä tuleeko sille koskaan käyttöä, mutta nyt ei jää ainakaan siitä kiinni vaativan a:n starttaaminen, etteikö moista olisi omistuksessani! :) Hauskaa! Haaveitahan täytyy olla, jotta tässä lajissa pääsee yhtään mihinkään koskaan...

Lomalla pyrin saamaan paljon kuvamateriaalia ratsastuksista, joten niitä on ehkä sitten luvassa pitkien, tylsien tekstien sijaan!

Ihanaa, kesä ja kesäloma ja ihanat ponit!!!!!!

2 kommenttia: