maanantai 21. joulukuuta 2015

Luukku 21: S.W. Red Charm

Rakas Joulupukki, 

mä oon ollu ihan tositosikiltti ihan koko vuoden. Mä oon treenannut ihan sikana, kiukutellut vaan kun on ollut ihanihan pakko ja mä oon myös ollut ihan sikahieno kilpuri. Mä oon kulkenu kiltisti ympäri maailmaa ja käyny näyttäytymässä isolla areenallakin.


Mul olis muutama juttu, mitä mä nyt sit toivoisin joululahjaks, ku oon ollu niin superkiltti. 
Ensinnäkin mä haluisin ainaki 8 pussii lakritsinamuja. Ne on mun suosikkeja, mut mä saan niitä ihan liian vähän joka vuosi. Mä oon yrittäny ottaa tilanteen haltuun etsimällä ne kavioihini ja tyhjentämällä pussin itsenäisesti, mut siltikään en oo saanut niitä riittävästi. Ja sit kun meillä muut tykkää viel jostain ihmeellisistä villiruusunamusista, ni sit välillä tuntuu olevan vaan niitä tarjolla. Ja ne ei kyl oo yhtään mun juttu. Kylhän niitäkin pakon edessä syö, mut kyllä ne mun suosikkilakritsinamut on vaan paljon parempia.


Ja sit mä voisin kans tahtoo pari lisäsäkkiä mysliä. Aina mä saan vähemmän ku muut ja must mä kyl ansaitsisin ainaki tuplasti enemmän ku ne yhteensä. Oonhan mä saanu rusetteiki tänä vuonna enemmän ku ne yhteensä!!Sit mä haluisin kans semmosen uuden W-Healingin loimen, koska mä oon kuullu huhua, et kaikilla tosikilpureilla on sellanen. Ja mähän nimenomaan oon tosikilpuri. Mä oon koklannu niit semmosii samanlaisii jalkajuttuja, mut niistä mä en oikein tykänny, vaik kyllä niit kiva nakerrella oli. Kyl niiden askartelussa ihan haastetta oli, melko kestävää materiaalia, sanoisin! Sit pari uutta aitatolppaa olis ihan pop, sillä ne vanhat on jo aika hyvin nakerreltu. Must ne tolpat vois olla kyl kans jotain vähän paremman makusta materiaalia. Nyt jotenki tuntuu, et käyttömukavuutta ei oo ajateltu ollenkaan.  Mä oon kans kuullu huhua jostain semmosista palloista, jota voi heitellä ympäriinsä ja jolla voi pelailla kavereiden kaa. Semmonen olis kans aika kiva ylläri. Vois kiusata Murdee ja Pondee ja heitellä sitä niitä päin, ni sais välillä vähän eloo niihinki. 


Eiköhän siinä ollu ne olennaisimmat, muuten mulla onkin aika paljon kaikkee jo. Esimerkiks mun iki-ihanat bling-putsit, superkäytännölliset seepraputsit ja aika monta tosistylee satulahuopaakin. Murdelle mä toivoisin kyl niit semmosii kokonaisii kuivatettui ruusunmarjoi, koska mä uskon, et ne oli sille paljo paremmaks, ku ne sen ihmeelliset villiruusunamuset. Ja Pondelle tommonen oma pallo kans, ni sen ei tarttis aina roikkuu mun takin kaulaosassa. Ja nää siis ihan siks, ettei niille tulis paha mieli, ku mä saan kaikee, ku oon ollu NIIN kiltti. 

Loppuun viäl kuva mun viime vuoden joululahjasta, se näkyy tossa taustalla. ;) Toi loimiki oli kyl kiva lahja mun ihanilta sponsoreilta, mut sä joulupukki, oli kyl viel ihanampi ja anteliaampi viime vuonna. Tolla joululahjalla mua on kuljeteltu pitkin maailmaa ja oon päässy kaikkiin hauskoihin paikkoihin!!! Kiitokset siitä!!

Odotan siis innolla tätä joulua!! Enää 3 yötä jouluun, woooohoooo!!


T. Eemeli, maailman kiltein cobi

6 kommenttia:

 1. Hih, kiva postaus:)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, kiva, että tykkäsit ja hyvää joulua! :)

   Poista
 2. Onko tämä mainos? Ei ollenkaan....vai postaus kehittymisestäsi ratsastajana hevosen myötä? Onko alkuperäinen idea säilynyt?
  Vastaus on: on säilynyt:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä ole mainos siltä osin, että en ainakaan tästä mitään hyödy. Jos joku muu hyötyy, niin siitä en tiedä. Tuskin kukaan Eemelin mieltymysten mukaan mitään lähtee shoppailemaan...

   Kuten jo Murden kohdalla mainitsin, on omien hevosten kanssa vähän turhan tuntuista kertoa sen enempää niiden tarinoita, sillä niistä on kerrottu jo useampaan kertaan ja koko blogi perustuu niiden kanssa elämiseen ja oppimiseen. Siksi omat hevoset ovat saaneet vähän tällaiset viihdepitoisemmat tekstit.

   Hyvää joulua sinnekin! ;)

   Poista
 3. Musta tuntuu että Eemeli saa yhden seeprariimun, mut tontut pääsee tuomaan sen ehkä vasta joulun jälkeen kuiteski.

  VastaaPoista