keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Renko 13.9. / Purden comebackSyyskuun kisaputken aloitti Rengon aluejoukkuemestaruuskilpailu, johon osallistuimme Eemelin kanssa joukkueen jäsenenä ja Murde oli mukana avoimessa luokassa. Tämähän oli Murden paluu kilparadoille sen kesän sairasloman jäljiltä. Vähän jännitti, että miten se mahtaa kulkea, kun minkäänlaista rutiinia ei ollut tietenkään koko kesältä.

Murden startti oli aamulla aikaisin ja tietenkin hallissa, sillä sehän meille oli se vaikein mahdollinen paikka. :) Rata meni kuitenkin yllättävän kivoissa merkeissä pitkähkön tauon jäljiltä ja olin Murdeen hurjan tyytyväinen. Kokeilussa oli tuolloin myös ensimmäistä kertaa kisoissa sen suora kielentilallinen kuolain.

Kerrankin jätän nämä sepostelut sikseen ja annan videon puhua puolestaan kun sellainen kerran on. :) Kulmat vähän jännittivät Murdea, mut muuten meillä oli jopa aika kivaa. 
Ratana oli siis He A:1 ja tuloksena oli noin 60%. Sellainen perusmurdetulos siis. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, kuinka vaivattoman oloisesti se nykyään pääosin suorittaa jopa radalla. :)


Eemelillä osallistuin joukkuekilpailun He A:1-luokkaan ja siinä suoritimme kyllä varsin alavireisesti. Eemeli oli ollut koko pitkän päivän kisapaikalla, sillä oli hirveä pissihätä, muttei suostunut menemään pissille, vaikka yritimme viedä sen metsän siimekseenkin. :) Ehkä tästä johtuen koko ratsastus oli hieman takakireäää. Verryttelyn aikana onneksi takakireys vähän jäi taka-alalle ja sain rentojakin pätkiä onnistumaan.Radalla moni asia onnistuikin varsin mukavasti, mutta koko käyntiosuus meni vähän plörinäksi, sillä käynti oli jännittynyttä ja takaritkaan eivät onnistuneet. Mä en vaan jostain syystä osaa ratsastaa takareita radalla, vaikka harjoituksissa saisinkin ne onnistumaan. Liian vähän harjoitusta asiaan radalla. Rupean aina joko valmistelemaan liian aikaisin tai sit jatkan käynnin ratsastamista enkä valmistele ollenkaan vaan yhtäkkiä huomaan, et nyt pitää kääntää. :) Täytyy yrittää harjoituksissa etsiskellä enemmän ratoja, missä nuo pirulaiset ovat mukana eikä vältellä niitä.

Eemelin tuloksena myös noin 60%. Mun olisi pitänyt saada 80%, jotta joukkueemme olisi päässyt mitalikahinoihin mukaan, joten nyt ei ihan mennyt niin kuin toiveissa oli. ;) Ihanaa oli kuitenkin olla joukkueena liikenteessä ja kilpailla kerrankin yhdessä muiden ratsastajien kanssa eikä vain itsekseen. Kiitokset ihanalle joukkueellemme kivasta päivästä kisoissa ja toivottavasti päästään toistekin edustamaan. Jospa vaikka onnistuttaisiinkin vähän paremmin!


2 kommenttia:

  1. Voi Murde ja kulmat! Olipa niissä mörköjä :D mutta kivoja pätkiä ylimääräisistä elämää vaikeuttavista sapelihammastiikerikulmista huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooooo. Murde on niiin hazzzzu! Mut onneks enää sentään vaan kulmat vähän jännittää eikä mitään totaalipoistumisia niin kuin vanhoina hyvinä aikoina. :)

      Poista